Wat is er gebeurd met vzw Bou8?

Aangezien ik, de webmaster, voor deze website ook informatie gekregen heb (direct danwel indirect) via de vzw Bou8, vraag ik mij af wat er met deze vzw gebeurd is.
Dit vraag ik mij af, omdat de website vzwbou8.be op wat lokale links na, totaal geen informatie meer bevat.
Het laatste wat er op staat, is het programma van de Girnaertfeesten in 2014.
Dit is volgens mij al een tijdje geleden, aangezien ik deze pagina geschreven heb op 9 augustus 2016…

Graag zou ik dus weten wat er met deze vzw gebeurd is. U kunt dit doen via het reactieformulier hieronder (de inhoud is dan voor iedereen leesbaar) of door rechts op de link “Contact” te klikken, waardoor u een email naar de webmaster (naar mij dus) stuurt en de inhoud privé blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger
Written by Knientje